Verzenden & Retouren – Kaldi CNCPT

Verzenden
Om een zo breed mogelijk assortiment te kunnen bieden worden de webshop bestellingen bij Kaldi | CNCPT verstuurd vanuit een van onze winkels. Hierdoor kan het echter zijn dat een product niet op voorraad is, terwijl dat op de webshop anders vermeld staat. We vragen hiervoor uw begrip. Mochten we niet binnen de gestelde 1-3 werkdagen kunnen leveren dan wordt er contact met u opgenomen.

Wij verzenden met PostNL. U krijgt na verzending van uw bestelling een bericht van PostNL over het verdere verloop van het afleveren. Dit bericht bevat ook een track&trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.

Kaldi | CNCPT doet zijn best om uw order snel en op de juiste manier bij u te bezorgen. Mocht er iets niet goed gaan, dan kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Retouren
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Kaldi | CNCPT vergoedt het aankoopbedrag van de consument, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Kaldi | CNCPT aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Kaldi | CNCPT gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

Een product retourneren doet u aan:

Kaldi Zwolle
Luttekestraat 50
8011 LS  Zwolle

De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Bij het retourneren dient het volgende ingevulde formulier toegevoegd te worden:

Herroepings formulier

0