Kaldi CNCPT – Kaldi CNCPT

Kaldi. Koffie met karakter.

Kaldi wil je meenemen in de rijke wereld van koffie. Want bij Kaldi is koffie meer dan gebrande bonen of een blend. Koffie wordt persoonlijk gemaakt. Perfect passend bij je karakter, smaak en stijl. Bij Kaldi vind je dan ook een uniek horeca-retailconcept waarbij je meer dan 20 verschillende koffiesoorten kunt proeven, drinken en ruiken maar ook thuis kunt bereiden met verschillende zetsystemen. Zo hebben wij 100% Arabica bonen, die een afgeronde smaak geven met een volle crema. Voor meer robuuste of juist zoete smaken hebben we ook een uitgebreid pallet aan mogelijkheden. 

Aandacht voor kwaliteit én voor jou
Kwaliteit, gastvrijheid en aandacht voor jou staan centraal in de visie van Kaldi. Onze producten worden met grote zorg geselecteerd uit het beste aanbod op de wereldmarkt. De koffie wordt op ambachtelijke wijze gebrand en voor jou gezet. We voeren verschillende producten onder eigen merk, maar maken ook gebruik van een aantal leveranciers. Zo kiezen we voor onze producten voor grote A-merken, zoals Jura: ze zijn niet alleen stijlvol om te zien, maar ook erg duurzaam. Ze staan garant voor kwaliteit als het om koffie gaat.

De Kaldi koffie beleving
In 1997 ontstond het eerste idee van Kaldi en op 15 februari 2000 werd de eerste Kaldi vestiging in Zwolle geopend. Nu, 18 jaar later, is Kaldi nog steeds springlevend met 30 vestigingen door heel Nederland. Je komt bij Kaldi binnen en waant je in een koffieloods. Achterin op elkaar gestapelde koffiezakken en een grote werkbank, waarop jouw koffie op ambachtelijke wijze wordt bereid. In de industriële omgeving vind je koffie en thee, evenals aanverwante artikelen. Daar wordt mee gewerkt. Kom proef en beleef het! En bovenal: geniet!

Kaldi | CNCPT

Kom langs bij onze nieuwe Kaldi CNCPT store en laat je verrassen en inspireren door het creatieve CNCPT waar iedereen bijzonder is. Een kapsalon, waxbar en nagelstudio voor een optimaal resultaat en de perfecte look! En heerlijk genieten van de lekkerste koffie en thee in de Coffeebar van Kaldi met meer dan 35 verschillende koffiesoorten. De Kaldi Coffeebar biedt een breed scala aan JURA koffiemachines met bijhorende koffie, thee en accessoires. Voor ieder wat wils!

0